Fortrydelse

 

Der er 14 dages fuld fortrydelsesret på alle vores standardvarer, gældende fra den dag du har modtaget dine varer til den dag du returnerer.

Varerne kan først returneres efter forudgående aftale pr. mail til info@plantekasse.dk . Herefter skal varene returneres indenfor de 14 dages fortrydelsesfrist. Vedlæg meget gerne en kopi af fakturaen.


Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med returneringen.


Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som forringer varens salgsværdi. Da ubrudt originalemballage i mange tilfælde udgør en væsentlig del af varens værdi kan det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde hvis emballagen er brudt eller ikke følger med. Husk derfor altid så vidt muligt, at beholde emballagen ubrudt til du er sikker på, at du vil beholde varen.

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Vi sender pengene retur, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. 

 

Reklamation

 

Er du privatkunde, er alle varer (plantefrø undtaget) dækket af 2 års reklamationsret.

For erhvervskunder er reklamationsretten 6 måneder.

Du er forpligtet til straks og senest dagen efter levering at foretage kontrol af varen samt at undersøge denne for eventuelle mangler. Er en vare eller en vares emballage beskadiget ved ankomst, skal du med det samme reklamere til os på info@plantekasse.dk eller via konkaktformularen øverst på hjemmesiden, hvorefter vi vil afhjælpe fejlen så hurtigt som muligt. Reklameres der ikke rettidigt, bortfalder retten til at gøre mangler gældende.

Hvis der ikke er tid til at få varerne kontrolleret imens fragtmand er tilstede, så Noter på fragtbrev / fragtkvitteringen, at varerne modtages med forbehold for transportskade. På denne måde vil det være muligt at få beskadigede varer godtgjort af transportfirmaet, alternativt hvis der intet noteres på fragtbrev er det ikke muligt at få godtgørelse herfor.

Send venligst ikke varer retur uden foregående aftale.


Du skal reklamere med det samme, du har opdaget manglen ved varen. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Bemærk at vi ikke modtager varer sendt ufranco eller pr. efterkrav.

Udebliver dine varer, er du forpligtet til at reklamere indenfor 1 måned, så vi kan få varerne efterlyst hos transportfirmaet. Reklameres der ikke rettidigt, må du anse varerne for tabt, og du kan ikke opnå kompensation for tabet.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Skriv endelig, hvis du er i tvivl.

 

plantekasse.dk